Barion Pixel Belépőjegyek 2022 - VinÓvár

Belépés csak karszalaggal lehetséges.

A rendezvényre a jegyek online ezen az oldalon, vagy személyesen vásárolhatók meg a Borháló Óvár borszaküzletben, vagy a Várkert Kávézóban. Személyes vásárlás esetén a belépésre jogosító karszalag is átadásra kerül.

Online jegy beváltása karszalagra

Az online megvásárolt jegyekkel a rendezvény előtt regisztrálni szükséges, amely során az online jegyet beváltjuk a belépésre jogosító karszalagra. Ezért kérjük, hogy az online vásárlást követően megkapott visszaigazoló e-mailben szereplő egyéni kódot gondosan őrizze meg és hozza magával a regisztrációhoz (elektronikusan telefonon bemutatva, vagy nyomtatott formában).

Az online megvásárolt belépőjegyet karszalagra váltani két időpontban lehetséges.

A rendezvény előtt:
Kerülje el a rendezvény előtti sorban állást és vegye át a karszalagot a rendezvény előtt!

Időpont: Szeptember 29. (Csütörtök) 15:00-től 19:00-ig
Helyszín: 
Borháló Óvár (Mosonmagyaróvár, Szekeres Richárd utca 26)

A rendezvény napján:
Időpont: Október 1. (Szombat) 17:00-től
Helyszín: Széchenyi István Egyetem B épület bejárata előtt lévő III. VinÓvár Jegybeváltó sátor (Mosonmagyaróvár, Vár tér 2.)

Beléptetés:
18:30 és 19:30 óra között az előzőleg megválasztott és a karszalagon szereplő kezdő helyszínen.
19:30 óra után szabadon lehet mozogni a három helyszín között.

Az alábbiakban kétféle jegytípust talál, kérjük azt a jegyet válassza, ahol az estét kezdeni szeretné. A beléptetés is természetesen ezen az előzőleg kiválasztott helyszínen történik majd.Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available