Barion Pixel Belépőjegyek - VinÓvár

Belépés csak karszalaggal lehetséges.

Az online megvásárolt jegyek esetén a karszalagok a rendezvény helyszínén vehetők át az online vásárlást követően megkapott visszaigazoló e-mailben szereplő egyéni kódok bemutatásával. Ezért kérjük ezt gondosan őrizze meg és hozza magával a regisztrációhoz (elektronikusan telefonon bemutatva, vagy nyomtatott formában).

Regisztráció:
19:00 és 20:00 óra között az előzőleg megválasztott kezdő helyszínen.
20:00 óra után szabadon lehet mozogni a helyszínek között.

Az alábbiakban kétféle jegytípust talál, kérjük azt a jegyet válassza, ahol az estét kezdeni szeretné. A regisztráció is természetesen ezen az előzőleg kiválasztott helyszínen történik majd.

Lemondási időkapu augusztus 25 és 31-e között.

Mivel olyan időket élünk, amelyben nagyon sok változás van, megértjük, hogy nehéz előre tervezni, ezért erre az esetre bevezetünk egy vásárlóbarát megoldást. Ez azt jelenti, hogy amennyiben van belépőd, de valamilyen oknál fogva mégsem tudnál eljönni a szeptember 25-i VinÓvárra, akkor augusztus 25. és 31-e között lehetőséged van lemondani a részvételt. A belépőjegyed így levásárolható kuponná változik, amelyet a Borháló Óvár borszaküzletben, vagy a Várkert Kávézóban érvényesíthetsz a jegyed vásárláskori értéke erejéig. Az írásbeli lemondáskor (email: vinovarkft@gmail.com) kérjük jelezd nekünk, hogy melyik szolgáltatót választod. A levásárlás, illetve -fogyasztás határideje 2021. szeptember 30.

Reméljük, hogy találkozunk a VinÓváron és bízunk benne, hogy ez a vásárlóbarát megoldás számotokra is megnyugtató és megoldást nyújt az előre nem látható lemondásokra.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Elővételes jegy – II. VinÓvár (Kezdés: Egyetem B-épület )
Ft 10.500,00
Korlátlan
Elővételes jegy – II. VinÓvár (Kezdés: Egyetem PHARE épület)
Ft 10.500,00
Korlátlan