Barion Pixel Általános Szerződési Feltételek - VinÓvár

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák aVinÓvár Kft. mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett honlap használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben a megrendelése véglegesítése előtt megismerte a jelen ÁSZF rendelkezéseit és annak minden pontjával egyetért. A webáruházunkon keresztül történő vásárlással Ön elfogadja az ÁSZF rendelkezéseit és azt kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. 

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

A szerződés nyelve: magyar.

Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

A Szolgáltató adatai és elérhetősége

Cégnév: VinÓvár Kft.
Képviselő: Molnár Tamás
Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 1. A. ép. földszint 1.
Adószám: 27892222-2-08
Telefonszám: +36 30/298-5374
E-mail: vinovarkft@gmail.com
Web: https://vinovar.hu/

Adatkezelés

A személyes adatokat a megrendelés teljesítése érdekében feldolgozzuk, annak kezelését részletesen bemutatjuk Adatvédelmi Tájékoztatónkban.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Saját szervezésű rendezvényekre szóló belépőjegyek (VinÓvár rendezvények), amelyek lényeges jellemzőiről a Szolgáltató a webáruházában ad tájékoztatást: részletesen feltünteti a belépőjegyek típusát, árát és a jegy által látogatható rendezvény részletes leírását.

A termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos korlátozások

Az általunk szervezett VinÓvár rendezvények a borkultúrát népszerűsítő rendezvények, amelyeken a vendégek alkoholtartalmú italokat, borokat kóstolnak. Ezért a rendezvényeinken kizárólag 18 éven felüli személyek vehetnek részt!

A feltüntetett árak:

  • forintban értendők
  • bruttó fogyasztói árak, ÁFÁ-t tartalmaznak
  • tájékoztató jellegűek

A Szolgáltató az árakat üzletpolitikai okokból módosíthatja, ez azonban nem terjedhet ki a már megkötött szerződésekre. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja a felhasználókat az akció időtartamáról.

A rendelés, vásárlás menete

A megjelenített termékek online vásárolhatók meg. A vásárlási folyamathoz nem szükséges regisztráció, de természetesen ez a kényelmi funkció is elérhető a jövőbeli vásárlások megkönnyítése érdekében. A megvásárolni kívánt termék megvásárlását a “Kosárba teszem” gomb megnyomásával lehet kezdeményezni. A termék mennyiségét tetszés szerint lehet változtatni (alapértelmezés szerint 1 db). Ezután igény szerint tovább folytatható a vásárlás, illetve annak végeztével a Kosár oldalon kezdeményezhető a vásárlás véglegesítése a “Tovább a pénztárhoz” gomb megnyomásával. A Pénztár oldalon meg kell adni a számlázási adatokat, a fizetési módot, valamint el kell fogadni az Általános Szerződési Feltételeket.

A Szolgáltató köteles a Megrendelő megrendelésének megérkezését elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben a visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg a Megrendelőhöz, Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség / szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a Szolgáltató illetve a Megrendelő számára hozzáférhetővé válik.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a Megrendelő a megrendelési oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

Fizetési mód

Bankkártyás fizetési mód / Barion

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

COVID-19 mint potenciális vis-maior – Egészségügyi veszélyhelyzet miatti halasztás

Amennyiben a koronavírus járvány miatt nem rendezhetjük meg eseményünket az eredetileg meghirdetett időpontban, akkor azt egy későbbi időpontban rendezzük meg – a lehető legrövidebb időn belül – amint a vonatkozó kormányrendeletek lehetőséget adnak rá. A megvásárolt belépőjegyek az új időpontra lesznek automatikusan érvényesek. Jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Jótállás

A szolgáltatás jellegére való tekintettel jótállást nem vállalunk.

Panaszkezelés

A panasz ügyintézés kapcsán az alábbi elérhetőségeken várjuk észrevételeit:

Email: vinovarkft@gmail.com
Telefonszám: +36 30/298-5374

Panaszát annak beérkezésétől számított 48 órán belül feldolgozzuk és hivatalos visszajelzést adunk.

Vegyes rendelkezések

Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Mosonmagyaróvári Járásbíróság illetékességét.

Mosonmagyaróvár, 2021. január 1.